Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Presse Nyhedsarkiv Vær med til at gøre maj til cykelmåned

Vær med til at gøre maj til cykelmåned

26. marts 2024

Nu kan du tilmelde dig Cyklistforbundets store forårskampagne ’Vi Cykler Til Arbejde’, som starter 1. maj.

Vi Cykler til arbejde kampagneplakat 2024

Cyklistforbundets store forårskampagne har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. ’Vi Cykler Til Arbejde’ kører hvert år i hele maj og spreder cykelglæde på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier i hele Danmark.

- Når du deltager i Vi Cykler Til Arbejde, skal du have det sjovt med dine kollegaer. Vi hylder det gode kollegiale arbejdsmiljø, og den gode stemning på arbejdspladsen er klart i fokus, så på den måde er vi enhver HR-afdelings drøm, siger Kenneth Øhrberg Krag, der er direktør i Cyklistforbundet.

Gladsaxe plejer at være blandt de kommuner, hvor allerflest kollegaer fra offentlige og private arbejdspladser deltager i Vi Cykler Til Arbejde – kun overgået af København og Aarhus.

- I Gladsaxe ønsker vi at fremme hverdagscyklismen og er fast samarbejdskommune på kampagnen. For når vi cykler til arbejde, bliver vi både sundere, grønnere og gladere. Det er ikke alene godt for miljøet og folkesundheden, men også for den arbejdsplads, som man er en del af. Jeg håber derfor, at rigtig mange vil tilmelde sig kampagnen sammen med deres kollegaer og gøre maj til en måned fyldt med cykelglæde, siger borgmester Trine Græse.


Tilmeld dit hold i dag
I Vi Cykler Til Arbejde deltager man på hold à 2-16 kollegaer, og det gælder kort sagt om at cykle flest dage i maj måned. Hver dag på cyklen i forbindelse med arbejdsdagen giver point i lodtrækningen om præmier til hele holdet - uanset om man cykler kort eller langt, hurtigt eller langsomt. Det tæller også som en cykeldag at cykle noget af vejen til arbejde, til bus og tog - eller blot den ene vej. Bare man cykler.

Undervejs styrker Cyklistforbundet motivationen med sjove udfordringer og konkurrencer – f.eks. Hent en kollega-dag og Omvejs-onsdag. Der er også sjove trofæer på spil, hvis man har cyklet langt, cyklet i regnvejr eller haft kage med til kollegaerne.

Hvert år er der en lang række lækre hold- og særpræmier på højkant. Hver cykeldag øger holdets chancer for at vinde holdpræmier i den afsluttende lodtrækning.

Læs mere om kampagnen og tilmeld dit hold på vcta.dk

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback