Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Presse Nyhedsarkiv Hvem fortjener Ældreprisen 2024?

Hvem fortjener Ældreprisen 2024?

3. april 2024

Nu kan du indstille en frivillig, som gør en beundringsværdig indsats.

Sidste års prismodtager var Ib Olsen, som blev hyldet for sin frivillige indsats i Gladsaxe Bordtennis Klub gennem 58 år.

Sidste års prismodtager var Ib Olsen, som blev hyldet for sin frivillige indsats i Gladsaxe Bordtennis Klub gennem 58 år.

Ældreprisen anerkender og sætter fokus på de mange positive ting, der sker blandt ældre i Gladsaxe. Den anerkendte pris uddeles hvert år til en eller flere borgere, som har ydet en ekstraordinær frivillig indsats i arbejdet for ældre – for eksempel inden for foreningslivet, er gået nye veje, har sat nye initiativer i gang eller bidraget til udviklingen af det frivillige sociale arbejde for ældre.

Det er Sundheds- og Rehabiliteringsudvalget, som beslutter, hvem prisen skal gå til. I år overrækker borgmesteren Ældreprisen 27. september 2024, når kommunen fejrer Frivillig Fredag for frivillige inden for ældreområdet. Med prisen følger en pengegave fra Gladsaxe Kommune og et diplom.

Indstil din kandidat
For at komme i betragtning til Ældreprisen skal kandidaten eller kandidaterne være bosat i Gladsaxe Kommune og have ydet en ekstraordinær indsats for enkelte af kommunens seniorer eller for en hel gruppe i minimum to år. Din indstilling skal blot underskrives af mindst fem personer.

Forslaget skal være kort, præcist og begrundet, og der skal være tale om en frivillig, ulønnet indsats. Det er derfor ikke muligt at indstille ansatte i Gladsaxe Kommune, og ansatte i kommunen kan heller ikke indstille kandidater.

Du skal sende dit forslag senest 3. juni kl. 12 på mail til ssf@gladsaxe.dk, eller til Sundheds- og Rehabiliteringsudvalget, Gladsaxe Rådhus, Rådhus Allé 1, 2860 Søborg, mrk. Gladsaxe Kommunes Ældrepris. Har du spørgsmål? Så kontakt ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg på telefon 39 57 55 43 eller mail sofeel@gladsaxe.dk

Du kan læse mere om prisen på gladsaxe.dk/aeldreprisen

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback