Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Presse Nyhedsarkiv Husk at tilmelde jer Kids Tour 17. august

Husk at tilmelde jer Kids Tour 17. august

3. juli 2024

Landets største cykelfest kommer igen til Gladsaxe.

Den 17. august kommer Danmarks største og sjoveste cykelløb for børn, Kids Tour, til byen.

Gladsaxe bakker op om det store arrangement for børn mellem 3-10 år og er værtsby med alt, hvad det indebærer af cykelsjov og gratis aktiviteter for hele familien i Rådhusparken.

Kl. 10-15 er der åbent på eventpladsen, hvor du blandt andet kan få styr på trafikreglerne i Trafiklegepladsen og modtage dit helt eget cykelkørekort, få tjekket din cykel i Doktor Cykelglads Cykelskur, spille sjove og lærerige tandbørstningsspil i Zendium-teltet eller stille sulten i Kids Kantina, der byder på små lækkerier til rytterne.

En billet til selve løbet koster 50 kr. plus gebyr. Alle, der deltager i cykelløbet, får udover oplevelsen, et startnummer, en guldmedalje, en drikkedunk og en lækker goodiebag med i prisen.

HUSK egen cykelløbet er arrangeret af Børneulykkesfonden. Fotoet er fra sidste års Kids Tour, hvor 390 børn deltog i løbet.

Læs meget mere og køb billet via Børneulykkefondens hjemmeside.

Den 18. august er Gladsaxe vært for finalen i PostNord Danmark Rundt. Der er ingen tvivl om, at det også bliver en stor folkefest. Alle er inviteret til at deltage.

Læs mere om den store cykelweekend i Gladsaxe på den lokale hjemmeside for PostNord Danmark Rundt og Kids TourGladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback