Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Presse Nyhedsarkiv Glad Sommer med aktiviteter for børn og unge

Glad Sommer med aktiviteter for børn og unge

16. april 2024

Traditionen tro har Gladsaxe Kommune planlagt et sommerferieprogram fyldt med spændende og sjove sommerferieaktiviteter for børn og unge.

Glade børn leger udenfor i sommervejr

Gladsaxe har igen i 2024 planlagt masser af sjove sommerferieaktiviteter for børn og unge fra 0. klasse til 18 år i uge 27-32. Som sædvanlig bliver aktiviteterne afholdt af lokale foreninger og kommunale institutioner, der har både populære gengangere og nye, spændende ting på programmet.

Blandt årets aktiviteter er fodbold i Mørkhøj, selvforsvar, tegnekursus, skrivekursus og meget, meget mere. Udover betalingsaktiviteterne er der igen i år også gratis arrangementer som streetfodbold og boksning, som man bare kan møde op til.


Tilmelding fra 7. maj
Alle årets aktiviteter kan ses på gladsaxe.dk/gladsommer fra torsdag 25. april frem til tilmeldingsdagen 7. maj klokken 14, så der er god tid til at finde lige det, man ønsker at deltage i. Tirsdag 7. maj klokken 18 åbner tilmeldingen, som man kan klikke sig direkte ind på via forsiden på gladsaxe.dk

Igen i år kan man på den første dag kun tilmelde sit barn til én aktivitet og ikke på venteliste. Det skal sikre, at flest mulige børn får mulighed for at deltage i en aktivitet. En uge senere, tirsdag 14. maj klokken 9, bliver der åbnet op, så man kan melde sit barn til flere aktiviteter og komme på venteliste.

Tilmeldingen til en aktivitet koster 130 kr. og man betaler online med enten Dankort, Visa Electron, MasterCard eller MobilePay i forbindelse med tilmeldingen.


Hav MitID klar
Som forælder skal man benytte MitID for at tilmelde sit barn til aktiviteter. Hvis man fra 16. maj vil tilmelde sit barn flere aktiviteter eller skrive på venteliste, skal man bruge samme MitID, som nu er tilknyttet barnet. Gladsaxe har slettet profilerne for de børn, der har været tilmeldt tidligere, så børnene ikke er tilknyttet et bestemt MitID på forhånd.


Svar på spørgsmål
gladsaxe.dk/gladsommer kan man finde vejledning til tilmelding. Har man spørgsmål derudover, er man velkommen til at kontakte Børne- og Kulturforvaltningen på telefon 39 57 53 14.

På tilmeldingsdagen 7. maj er der åbent på telefonerne og på Gladsaxe Kommunes facebookside, hvor medarbejdere sidder klar til at hjælpe frem til klokken 20.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback