Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Presse Nyhedsarkiv Fjernvarmearbejde på Bagsværd Hovedgade i april og maj

Fjernvarmearbejde på Bagsværd Hovedgade i april og maj

3. april 2024

Fra 15. april og forventeligt til medio maj 2024 går Vestforbrændning i gang med at udrulle fjernvarme på Bagsværd Hovedgade mellem Tordisvej og Rotunden. Det vil især påvirke bustrafikken.

Oversigt over arbejdsområde

Fjernvarmearbejdet omfatter opgravning og reetablering af veje og indkørsler samt installation af fjernvarmeenheder i boligerne og tilslutning til fjernvarmesystemet.

Varighed
Arbejdet starter 15. april og ventes at vare til midten af maj 2024.


Forventet påvirkning
Busstoppestedet for buslinjerne 160 og 166 på Bagsværd Hovedgade ud for Tordisvej flyttes midlertidigt cirka 20 meter hen til parkeringslommen i retning mod Bagsværd Station. Parkeringspladserne vil derfor midlertidigt være nedlagt. Busstoppestedet på modsatte side af vejen nedlægges midlertidigt, og passagerer kan i stedet for benytte busstoppestedet cirka 200 meter længere nede af vejen, tæt på Bagsværd Skole.

Cyklister og fodgængere vil kortvarigt opleve at skulle benytte en fællessti. Se oversigtsbilledet herover for at orientere dig nærmere om forholdene på vejen.

Har du bil, er det en god ide allerede nu at gøre dig tanker om alternativ parkering af din bil i perioden, hvis gravearbejdet påvirker din normale parkeringsplads.


Yderligere oplysninger og spørgsmål
Arbejdstiden er typisk fra kl. 7 til 18 på hverdage, men der vil kunne forekomme weekendarbejde. Vestforbrændings entreprenør gør hvad de kan for at begrænse gener og få trafikken til at glide bedst muligt.

Har du spørgsmål til arbejdet, er du velkommen til at kontakte entreprenøren M.J. Erikssons kundeservice mandag til torsdag kl. 8-14 på tlf. 53 51 80 21 eller på mail til fjv.gladsaxe@mje.dk

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback