Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Presse Nyhedsarkiv De Frivilliges Hus får nye lokaler

De Frivilliges Hus får nye lokaler

15. maj 2024

De Frivilliges Hus flytter til det hyggelige Thorasminde i Bagsværd.

De Frivilliges Hus huser frivillige, sociale aktiviteter. Huset har en række forskellige faciliteter, der kan benyttes af foreninger, grupper og borgere. De Frivilliges Hus ligger på Taxvej 15, men snart bliver adressen skiftet ud med Thorasmindes lokaler på Laurentsvej 9 – lige i hjertet af Bagsværd. Det er nemt at komme til, uanset om du er i bil, på cykel eller med det offentlige.

I forbindelse med flytningen lukker alle aktiviteterne i De Frivilliges Hus fra mandag 3. juni og indtil 10. juni, hvor de nye lokaler bliver taget i brug. Thorasmindes lokaler minder meget om dem, som du måske kender fra Taxvej: en varm og indbydende atmosfære, smart indretning og masser af plads til socialt samvær. Huset er desuden forsynet med ramper og en automatisk dør, så det er tilgængeligt for alle.  

Kom endelig forbi til en snak og en kop kaffe i De Frivilliges Hus i Thorasminde, når det åbner. Har du lyst til at vide mere om aktiviteterne i huset, er du velkommen til at skrive til defrivilligeshus@gladsaxe.dk eller kontakte frivilligkoordinator Braulio Rocha på telefon 39 57 58 44.

Lige nu er medarbejdere og frivillige ved at planlægge indvielsen af de nye lokaler. Mere information vil blive meldt ud her på gladsaxe.dk og på Gladsaxe Kommunes facebookside.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback