Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Presse Nyhedsarkiv Afspærring af parkeringspladsen Hesteskoen

Afspærring af parkeringspladsen Hesteskoen

23. april 2024

I Bagsværd er den kommunale parkeringsplads ved Hesteskoen spærret frem til udgangen til 2027, da den skal bruges som byggeplads i den aktuelle udrulning af fjernvarme i lokalområdet.

Den kommunale parkeringsplads Hesteskoen er afspærret i forbindelse med, at der udbygges fjernvarme i området. Vi forventer at optage parkeringspladsen Hesteskoen til byggeplads frem til udgangen af 2027. Ladepladser til elbiler og handicapparkering vil fortsat være er tilgængelige.

Vestforbrænding har brug for byggepladsarealer for at kunne udbygge fjernvarme til borgerne. Fjernvarmeudbygningen er et vigtigt led i den grønne omstilling i Gladsaxe, og mange borgere efterspørger at få fjernvarme.

Pladsen blev afspærret ultimo marts måned 2024. Vestforbrænding og Gladsaxe beklager, at vi ikke er har orienteret om byggepladsen, inden den blev afspærret.

I forbindelse med etablering af byggepladsen er der gravearbejde i nogle af de tilstødende veje. Dette arbejde er afgrænset til en kortere periode og forventes afsluttet på under en uge. Der vil komme yderligere information om dette til dem, der bliver direkte berørte af gravearbejdet.

Alternative transportmuligheder og parkeringspladser
Vi ved godt, at det er til gene, når en stor parkeringsplads bliver afspærret til byggeplads. Vi henviser til at anvende andre transportformer, for eksempel S-toget fra Bagsværd Station, busser eller cykel.

Har du tidligere anvendt parkeringspladsen som pendlerparkering og taget toget fra Bagsværd Station, kan vi henvise dig til at tage toget fra Skovbrynet Station i stedet for. Der er gode parkeringsmuligheder uden tidsbegrænsning lige ved stationen.

Vi henviser handlende til de mange tidsbegrænsede pladser i området, blandt andet på Bagsværd Hovedgade.

Kortet nedenfor viser det areal, der optages til byggeplads til fjernvarmeudbygningen.

Oversigt over spærrede parkeringspladser

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback