Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Gladsaxejob - vi gør en forskel Din nye arbejdsplads Lederudvikling

Lederudvikling

At være leder i Gladsaxe Kommune

I Gladsaxe Kommune har vi fokus på ledelse! Vi lægger vægt på, at der bedrives god, kompetent og professionel ledelse og vi er optaget af, at kommunens ledere løbende udvikler deres ledelseskompetencer.

Vi mener, at ledelsesrollen spænder bredt – ledere skal både bedrive god ledelse i hverdagen og sikre at mål nås og rammer holdes. Samtidig er det en vigtig del af ledelsesrollen at bidrage til udviklingen af organisationen og opgaveløsningen, at udfordre og være nysgerrig, at have fokus på innovation og samskabelse, sikre en tværgående dialog og grundlæggende bidrage til, at vi som organisation er på forkant. Derudover mener vi, at det er et fælles ansvar at skabe god ledelse og at tillid, engagement og mod er nøgleord i vores ledelsesunivers.

Hvad gør vi konkret

  • Vi lægger vægt på, at alle nyudnævnte ledere introduceres til ledelsesgerningen i Gladsaxe Kommune og at nyudnævnte ledere får en mentor
  • Vi gennemfører løbende ledelsesevalueringer med henblik på at bidrage til den enkelte leders udvikling og til den tværgående udvikling af organisationen
  • Vi udbyder løbende værktøjskurser til kommunens ledere, eksempelvis i forhold til håndtering af sygefravær, personaleadministration mv.
  • Der gennemføres ledelsesudviklingsinitiativer på tværs af kommunen og i de enkelte forvaltninger, eksempelvis i form af seminarar, gå-hjem-møder, uddannelsesaktiviteter mv.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback