Udendørs lege- og træningsområde

Udendørs træningsområde ved Bagsværd Svømmehal

På området ved Værebro Sø og Bagsværd Svømmehal er der etableret en stor hoppepude til børn og barnlige sjæle, klatrenet og armgang mellem træerne og et træningsområde, der er inspireret af den populære sport OCR (Obstacle Course Racing).

Banen består af en række forhindringer, forskellige træningsfaciliteter og en overdækket træningshytte. Der er også opsat kasser med en masse forskelligt udstyr, som man kan bruge i træningshytten og til fritræning.

Adgang til kasser med træningsudstyr

Der er lås på kasserne, som du skal bruge en adgangsbrik for at åbne. Den koster 150 kr. og giver fri adgang til at træne, når det passer dig.

Du får samtidig adgang til kasserne med udstyr ved den udendørs træningsplads i Caféhaven bag Gladsaxe Svømmehal.

Du køber adgangsbrikken her.

Udendørs træningsplads ved Gladsaxe Svømmehal

På træningspladsen bag Gladsaxe Svømmehal finder du to kasser med udstyr. Kasserne indeholder alt fra kettlebells, TRX stropper til mobile fit og agility hurdles og meget meget mere. Du finder også vejledninger til forskellige træningsøvelser og –programmer.

Fleksibel træning og aktiviteter for hele familien

I Caféhaven, hvor træningspladsen er placeret, finder du også både hoppepude, vandlegeplads, friluftsbad, gynge, panna-fodboldbane, sandkasse og løberuter. Der er altså rig mulighed for at få familieliv og træning til at gå op i en højere enhed eller for at kombinere sin træning med en løbe- eller cykeltur.

 

Bagsværd Svømmehal