Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Længerevarende botilbud Kellersvej 17-19 Boligerne og fællesarealerne på Kellersvej 17-19

Boligerne og fællesarealerne på Kellersvej 17-19

Boligen er på 66,3 m2 (inklusiv andel af fællesarealer). De rummelige og lyse et-rumsboliger kan opdeles til to-rumsboliger, for eksempel via en fastmonteret skabsvæg, hvis du ønsker det. Boligerne indeholder tekøkken med køleskab og mulighed for at etablere kogeplader.

Alle boliger har eget badeværelse med mulighed for at etablere vaskesøjle. Der er køkken/alrum med udgang til egen have på den ene side. På den anden side er der udgang til en fællesgang, der fører til køkken og fællesrum.

Herunder kan du se en video, der viser lidt fra lejligheden og til sidst en tegning, der viser mål på have, lejlighed og gang:

 

Både Kellersvej 17 og Kellersvej 19 har store fællesrum samt fælleskøkken. Der er derfor gode muligheder for både at deltage i fællesskab eller for blot at følge med - alt efter hvad du har lyst til.

Man må godt ryge i sin egen bolig eller i egen have. Dine gæster må også ryge i din bolig, hvis du giver dem lov, men vi opfordrer dem til at ryge i din have.

Du må ikke ryge i boligen, når medarbejderne er til stede for at hjælpe. 10 minutter før medarbejderne kommer for at hjælpe, skal der derfor luftes godt ud.

Billedet herunder er fra foråret 2022.


Kellersvej 17-19 og den store plads med bøgetræet - set fra Kellersvej 5. 

 

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback