Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Længerevarende botilbud Cathrinegården Bolig og fællesarealer på Cathrinegården

Bolig og fællesarealer på Cathrinegården

Lejlighederne er på 38 kvadratmeter. Hver lejlighed har en entré, et tekøkken og et badeværelse. Lejlighedens stue er en kombination af stue og soveværelse. 

På badeværelserne er der forberedt til en vaskesøjle. Alle beboere har valgt at have egen vaskemaskine og tørretumbler. Enkelte benytter på ugebasis Cathrinegårdens vaskeri mod betaling. 

Til alle lejligheder hører et kælderrum.

Egen terrasse

Hver lejlighed har udgang til en lille terrasse, som man selv skal sørge for vedligeholdelse af. Nogle gange sørger gartnerne for klip af hæk mv. Men det påhviler den enkelte selv at stå for det. Hvis man selv eller familien ikke kan hjælpe, må beboeren derfor betale andre for det.

Borgerne må ryge i deres egen bolig eller udenfor - væk fra indgange til fællesarealer. Gæster må ryge i borgernes bolig, hvis borgerne giver dem lov, men vi opfordrer alle til at ryge udenfor. Borgerne må ikke ryge i boligen, når personalet er til stede for at hjælpe, og 10 min. før hjælp gives, skal der derfor luftes godt ud. 

Alle fællesrummene er røgfri.

Der er fælles gårdhave/have, som frit kan benyttes (også sammen med gæster). 

I midten af byggeriet ligger tre basehuse og et stort fælles beboerhus. Fælleshuset kan rumme 60 personer og bliver benyttet til fællesarrangementer og arrangementer med pårørende.

Vi ligger i et grønt område på Taxvej 27 i Bagsværd. Cathrinegården er nabo til den kendte Bagsværd Kirke, som er tegnet af Jørn Utzon.

Botilbuddet ligger i gåafstand til Bagsværd by. Der er let adgang til både bus- og togforbindelser til fx Kgs. Lyngby og København.

Cathrinegården

Taxvej 27, 2880 Bagsværd

Ring til os

Skriv til os

Bemærk

Daglig leder: Helle Ingemann

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback