Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Gladsaxe Handicaptilbud Job, studerende og frivillige Job i Gladsaxe Handicaptilbud

Job i Gladsaxe Handicaptilbud

Tak fordi du udviser interesse for at søge job i Gladsaxe Handicaptilbud (GHT), hvor vi både har botilbud (med og uden døgndækning), dagtilbud, socialpædagogisk vejledning, beskyttet beskæftigelse og et klubtilbud til voksne med handicap.

Vi er en stor organisation, der vægter både borgeres og medarbejderes velbefindende højt. Vi er altid på udkig efter medarbejdere, der kan bidrage til, at GHT fortsat er en organisation, man har lyst til at blive i i mange år.

Vi sørger for at klæde dig godt på til at kunne udføre specifikke opgaver.

Vi forholder os aktivt til Socialstyrelsens ”Lovende praksis på det specialiserede socialområde”, og derfor laver alle tilbud deres eget metodehus. Heri beskrives de faglige tilgange og metoder, der giver bedst mening i de enkelte tilbud. Det kan du læse mere om på siden Faglige metoder.

Ledige stillinger og jobagent

Ledige stillinger bliver slået op på Gladsaxe Kommunes side Ledige stillinger. Her er det muligt at oprette en jobagent, hvor du kan sætte krydse i "Voksne med særlige behov", hvis du ønsker at modtage besked, når der blandt andet er ledige stillinger hos GHT.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udtalelser fra medarbejderne

"Der er grobund for, at man kan udvikle sig fagligt som pædagog, men der er også rigtig meget grobund for, at man kan udvikle sig som menneske." Mikkel Vang, pædagog.

"Jeg kan gøre en forskel. Jeg kan gøre livet bedre for en lang række mennesker." Kia Elvang, pædagog.

"Det giver mig livsenergi og en glæde, fordi man møder sådan en stor glæde ved at være her." Mette Helligkilde Bahn, pædagog

Gladsaxe Handicaptilbud

Kellersvej 16 2860 Søborg

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback