Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Gladsaxe Handicaptilbud Botilbud Kellersvej 9-11 Ofte stillede spørgsmål om botilbud Hverdagsteknologi

Hverdagsteknologi

I Gladsaxe Handicaptilbud inddrager vi hverdagsteknologiske løsninger for at imødekomme borgernes unikke behov/udfordringer. Derfor har vi en hverdagsteknologikoordinator ansat, der, sammen med lokale hverdagsteknologiambassadører, hjælper med at finde de rette hjælpemidler. Det giver os mulighed for at tilbyde mange forskellige former for hverdagsteknologi til at understøtte og fremme din trivsel og selvstændighed. Herunder kan nævnes spisemaskiner, plejesenge og vaske-tørre-toiletter. 

Hvis det vurderes, at du har behov for et af nedenstående hjælpemidler, kan der være egenbetaling. 

Fremmer trivsel og selvstændighed

Vi har derfor mulighed for at tilbyde mange forskellige former for hverdagsteknologi til at understøtte og fremme din trivsel og selvstændighed. Herunder kan nævnes spisemaskiner, plejesenge og vaske-tørre-toiletter. 

 

Hvis vi bliver opmærksomme på et behov, inddrager vi sanseintegrationshjælpemidler som fx tyngdehjælpemidler (dyner og veste), diverse dimseredskaber og empatibamser (Store Bent og sælrobotten PARO). 

Vi tilbyder også muligheden for tryghedsskabende teknologier, hvis du fx har brug for en epilepsialarm eller udstigningsalarm.

IBG står for Interaktiv BorgerGuide og er et digitalt, pædagogisk værktøj, vi har valgt at bruge i vores tilbud (pånær Kellersvej 6C).

Via IBG-skærmene eller IBG’s app (til din egen smartphone eller tablet) kan du blandt andet se, hvilke aktiviteter der er mulighed for, billeder af tidligere aktiviteter, hvem der er på arbejde, og hvad vi skal have at spise. 

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback