Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Gladsaxe Handicaptilbud Botilbud Kellersvej 9-11 Døgndækkede botilbuds borger- og pårørenderåd Waterfit

Waterfit

Prøv Waterfit i Gladsaxe Svømmehal, hvis du gerne vil have en ny måde at tage i svømmehallen på!

Sommerlukning 2024

Vores instruktør har ferie i uge 26 og 27, og Gladsaxe Svømmehal er lukket fra og med uge 27 til og med uge 32. Det betyder, at der desværre ikke er Waterfit i den periode. Den længere lukkeperiode skyldes, at vi skal have tømt hele det store bassin, så vi kan få malet hæve-/ sænkebunden, samt have udført andre reparationer.

Ekstra Cross i Buret

Som plaster på såret har vi derfor en ekstra gang Cross i Buret hver onsdag klokken 18.30 til 19.30 fra uge 28 til og med 32, som vores instruktør Nancy også står for. Læs mere om Cross i Buret

Om Waterfit

På holdet laver vi crosstræning med vand i stedet for løb, roning eller cykel, som man normalt bruger i et træningscenter. Vi blander svømning med øvelser på kanten med kropsvægt og en masse fedt udstyr, som TRX-stropper, dumbbells, kettlebells og medicinbolde.
 
Vi gennemgår øvelser, teknikker og udstyr inden start. Alle øvelser kan skaleres, og alle kan være med. Du skal være fyldt 12 år for at deltage på holdet. 

Tid og sted 

Onsdag klokken 19.00 til 20.00 i Gladsaxe Svømmehal.

Pris 

  • 41 kroner per gang (eksklusiv entré).
  • 270 kroner for 10-turskort (eksklusiv entré). 10-turskortet kan også anvendes på Cross i Buret og Vandaerobic. Køb 10-turskort

Husk

  • Svømmebriller, håndklæde og drikkedunk.
  • På holdet kan du bruge almindeligt badetøj eller eksempelvis shorts og t-shirt. Det er op til dig, hvad du føler dig bedst tilpas i. 

Brug udstyret

Du er meget velkommen til at bruge udstyret i burene, men sørg for at have en måtte under dig, så du passer på dig selv og på gulvet. Og husk, at rydde op efter dig selv, når du er færdig. 

God træning!

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback