Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Gladsaxe Handicaptilbud Botilbud Kellersvej 9-11 Døgndækkede botilbuds borger- og pårørenderåd Velkommen til Ellekilde

Velkommen til Ellekilde

Ellekilde ligger i et stille villakvarter og er bygget som rækkehuse. Det består af syv selvstændige to–værelses lejligheder på cirka 45 kvadratmeter med eget køkken og bad. Der er udgang til egen terrasse og fælleshave fra lejlighederne.

Vi bruger fællesarealer til mange forskellige formål. Vi nyder især at spise i vores fælles køkken og stue. 


Du er værdifuld i dig selv og skal leve et værdigt og indholdsrigt liv. Der skal være mulighed for dialog, udvikling og aktivitet både individuelt og socialt.

Derfor er respekt, tolerance og rummelighed en selvfølge i hverdagen, hvor du føler dig tryg i forhold til egne ønsker og behov.

Medarbejderne yder hjælp, omsorg og støtte til at udvikle og vedligeholde dine færdigheder.

I Ellekilde er mulighederne store og begrænsningerne små. Der skabes muligheder for reel selv- og medbestemmelse. Det betyder, at du vælger fritidsinteresser, ønsker til arbejde og andre store beslutninger i livet. Som det er med livets valg, så forpligter det at kunne vælge, og derfor har Ellekilde blandt andet husmøder og ansvarsområder, hvor alle her har forskellige opgaver og muligheder for at fortælle, hvad de har på hjertet.

Ellekilde

Elledalen 8, 2800 Kongens Lyngby

Ring til os

Skriv til os

Bemærk

Daglig leder: Helle Ingemann

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback