Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Gladsaxe Handicaptilbud Botilbud Kellersvej 13-15 Hvis du vil flytte ind eller ud hos os Hvis du gerne vil bo hos os

Hvis du gerne vil bo hos os

Hvis du gerne vil bo i et af vores botilbud, kontakter du din sagsbehandler i din egen kommune. Sagsbehandleren vurderer, om du er i målgruppen for et botilbud. Hvis du er det, sender sagsbehandleren en beskrivelse til os. Du får efterfølgende en tilbagemelding på, om vi også vurderer, at et af vores botilbud kan passe til dig. 

Du kan læse mere om visitationsproceduren på siden Til sagsbehandlere fra andre kommuner.

Du er velkommen til at komme på besøg og se det botilbud, du er blevet interesseret i. Besøg skal altid aftales på forhånd med den daglige leder af botilbuddet eller lederen af Gladsaxe Handicaptilbud. 

Tilbuddenes telefonnumre står nederst på deres hjemmesider. Her finder du også en e-mailadresse, du kan skrive sikker mail til. Den daglige leder kan eventuelt oplyse telefonnummer eller e-mailadresse til leder af Gladsaxe Handicaptilbud.

Du skal være opmærksom på, at ledige boliger fordeles efter vores vurdering af borgernes behov for en plads - ikke efter, hvor lang tid man har stået på ventelisten. Derfor kan du også sige nej tak til en bolig, uden at det har nogen betydning for, hvor hurtigt du bliver tilbudt en anden bolig.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback