Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Gladsaxe Handicaptilbud Botilbud Kellersvej 13-15 Døgndækkede botilbuds borger- og pårørenderåd Velkommen til Kellersvej 20C

Velkommen til Kellersvej 20C

Kellersvej 20C er et aktivitets- og samværstilbud for borgere med handicap i forskellige aldre og med forskellige funktionsevner.

Vi er delt i to mindre grupper – begge med fokus på samvær, fællesskab og aktiviteter såsom klangmassage, musik, gå-/cykel-/køreture, kreatid og spil.

Nogle borgere benytter kørestole, andre er gående, og fælles for os er, at vi alle ønsker det sociale fællesskab.

Hvad kan man lave i Kellersvej 20C?

Vores aktiviteter er mangfoldige, og vi tilbyder ofte forskellige aktiviteter på tværs, hvor det fælles tredje er i centrum. Der er fokus på relationsdannelse, den gode stemning, og at alle har oplevelsen af at være en del af et fællesskab.

Du har mulighed for at deltage i fællesskabet på dine præmisser.

Hvis du har behov for at få begrænset nogle af de mange stimuli, er der også mulighed for det.

I Kellersvej 20C lægger vi vægt på at styrke, vedligeholde og understøtte dine ressourcer og forudsætninger. Vi har særligt fokus på det sanselige, det kreative og den gode stemning i de sociale fællesskaber. Vi har et sanserum, hvor du kan få stimuleret dine sanser. Det gælder både kropsligt, samt høre- og synsindtryk – for eksempel gennem klangmassage. 

Vi går eller cykler indimellem en tur i naturen, når vejret egner sig. Vi har også adgang til en cykel, der giver kørestolsbrugere mulighed for en cykeltur med al den sanselighed, der følger med.

Vi har kreative aktiviteter som klippe-klistre, syning, sang, spil, højtlæsning, hygge og hvad fantasien eller årstiden kan bringe i spil.

Vi har også en stor IBG-skærm. Her får vi overblik over, hvilke aktiviteter der er i BAS, og hvilken mad man kan købe i Slotscaféen. Vi kan også se billeder og videoer fra tidligere aktiviteter.

Du kan også få adgang til oplysningerne fra IBG på din tablet eller smartphone. 

Læs eventuelt mere om IBG på ProReacts egen hjemmeside (firmaet bag IBG).

I Kellersvej 20C kan du få hjælp til at spise, personlig hygiejne og støtte i andre relevante omsorgssituationer.

Vi arbejder desuden rehabiliterende, tværprofessionelt sammen med fysioterapeuter, ergoterapeuter, pårørende og andre relevante samarbejdspartnere. Formålet er at bevare og/eller udvikle dine fysiske funktioner og få sparring i forhold til eventuelt relevante hjælpemidler

Du vil blive inddraget og sikret medbestemmelse på din hverdag hos os – for eksempel i forhold til aktiviteterne.

Kommunikation er en forudsætning for selv- og medbestemmelse, og derfor er det et vigtigt fokusområde for os i dagligdagen.

Flere af brugerne kommunikerer nonverbalt. I den forbindelse anvender vi forskellige metoder indenfor totalkommunikation som for eksempel Tegn Til Tale, piktogrammer og kommunikationsprogrammer på iPad.

Vi er en del af BAS. BAS står for Beskæftigelse, Aktivitet og Samværstilbud og hører under Gladsaxe Handicaptilbud. BAS laver flere aktiviteter på tværs af aktivitets- og samværstilbuddene.

Vi hører til på Kellersvej, hvor BAS også har forskellige beskyttede beskæftigelsestilbud til mennesker med handicap eller andre med særlige behov.

Kellersvej 20C

Kellersvej 20C, 2860 Søborg

Ring til os

Skriv til os

Bemærk

Daglig leder: Rikke Louise Køhler

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback