Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Gladsaxe Handicaptilbud Botilbud Kellersvej 13-15 Døgndækkede botilbuds borger- og pårørenderåd Velkommen til Carlshuse

Velkommen til Carlshuse

Aktivitets- og samværstilbud

Carlshuse er Gladsaxe Kommunes aktivitets- og samværstilbud for borgere, der er psykisk sårbare.

Her kan du få den hjælp eller de kærlige puf, der kan sætte skub i den udvikling, du ønsker. Du kan deltage i forskellige aktiviteter og korte kursusforløb. Du kan også komme for at drikke kaffe, købe en bid mad og få en god snak med andre brugere af huset.

Har du brug for hjælp til at komme i Carlshuse, eller vil du høre mere, så kontakter du os via telefon eller digital post (sikker mail). Se kontaktoplysninger nederst på siden.

Vi har åbent alle hverdage mandag til fredag. Du kan orientere dig om vores åbningstider nederst på siden eller på den elektroniske infotavle (IBG) i Carlshuse.

Vi glæder os til møde dig!

Vi ved, at en god modtagelse af nye borgere i Carlshuse er vigtig for, at du får lyst til at komme igen. Ring og lav en aftale med os. Se kontaktoplysninger nederst på siden.

Du er velkommen til at tage din kontaktperson, mentor eller en anden vigtig person med dig.

Vi ønsker et hus med et trygt og udviklende samvær for alle. Vi samarbejder ud fra devisen: ”Intet om os uden os”. I Carlshuse har vi derfor et godt samarbejde mellem borgere, medarbejdere og ledelse. Vi træffer beslutninger i fællesskab i brugerrådet, på husmøder og aktivitetsmøder. Du har derfor stor mulighed for at få indflydelse på aktiviteter, samvær og brug af Carlshuse. 

Husmøder

Du kan for eksempel deltage i de månedlige husmøder, hvor husets brugere og medarbejdere taler om, hvad der optager dem af stort og småt, om hvordan det er at komme i huset, og hvilke ønsker og behov, der er til aktiviteter i huset. Her kan alle frit tage ordet.

Brugerrådet

Har du lyst til at engagere dig mere i Carlshuse, kan du stille op til at komme i brugerrådet. Brugerrådet mødes kvartalsvis. Kontakt receptionen for at høre nærmere - se nummeret længere nede på siden.

I Carlshuse laver borgere og medarbejdere maden sammen. Det er sjovt og hyggeligt. Vi giver hinanden viden og inspiration til selv at lave enkle, lette og sunde måltider. Du kan orientere dig om mad i Carlshuse på IBG, i vores Facebook-gruppe ”Carlshuse” eller ved at ringe til os.

Vi informerer om vores arrangementer og aktiviteter via vores elektroniske IBG-tavle og på Facebook.

IBG (”Interaktiv Borger Guide”)

I Carlshuses cafe hænger vores elektroniske IBG-tavle, hvor vi slår nyheder, madplaner og aktiviteter op, som man kan melde sig til. Hvis du har en profil på info-tavlen, kan du følge med hjemmefra via tablet eller smartphone. Spørg din hjemmevejleder eller vores personale, hvordan du bliver oprettet.

Facebook-gruppen ”Carlshuse”

Carlshuse har en Facebook-gruppen med navnet ”Carlshuse”, hvor du kan følge med i hverdagen i huset. Her annoncerer vi spontane aktiviteter, ændringer i annoncerede aktiviteter og nyheder. Du kan blive medlem af gruppen ved at anmode om medlemskab, når du har fundet frem til gruppen på Facebook.
 

Kontakt

Carlshuse

Carl Blochs Alle 7
2860 Søborg

Ring til os

Bemærk

Leder: Anne Bjerre Schmidt

Åbningstider

Carlshuse - Borgeråbnet

Carl Blochs Alle 7
2860 Søborg

Åbningstider

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback