Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Gladsaxe Handicaptilbud Botilbud Cathrinegården Døgndækkede botilbuds borger- og pårørenderåd Vil du være med til at styrke iværksættermiljøet i Gladsaxe?

Vil du være med til at styrke iværksættermiljøet i Gladsaxe?

4. juli 2023

Tilmeld dig Gladsaxe Iværksætternetværk nr. 1

8 iværksættere til møde på Rådhustoppen

I juni havde vi et interessant iværksættermøde på Gladsaxe Rådhus, et møde der blev til, på baggrund af forespørgsler fra flere iværksættere i Kommunen. Mødet havde til formål at finde ud af hvordan vi sammen kan styrke iværksættermiljøet i Gladsaxe.

Det var en spændende flok iværksættere, der repræsenterede alt fra den spirende grønne vækst-iværksætter, den erfarne kommunikationskonsulent, den selvstændige arkitekt, den 22-årige SoMe ekspert, designeren mv. Og med en aldersforskel i rummet på minimum 30 år og en ditto erfaringskurve, så blev dialogen både interessant, fortrolig og meget inspirerende! Mange tak for at dele og deltage i dialogen om, hvordan vi styrker iværksættermiljøet i Gladsaxe!

Flemming Troelsen, konsulentchef hos Erhvervshus Hovedstaden, fortalte om de mange målrettede og gratis tilbud erhvervshuset har til iværksættere. Her kan man få ny viden og konkrete værktøjer gennem events, workshopforløb og sparring. Herunder Beyond Beta programmet og andre iværksætterforløb, læs mere om det her.

Iværksætterne delte meget gavmildt ud af deres erfaringer, dem selv, deres drømme, visioner, muligheder og udfordringer. Noget der gik igen, var følelsen af at stå med det hele, helt alene… Og det var netop den afgørende indsigt, der nu har resulteret i, at vi har stiftet GLADSAXE IVÆRKSÆTTERNETVÆRK NR. 1.

Sidder du derude og tænker, ’hvorfor var jeg ikke inviteret med’, så er du hermed inviteret til vores næste møde den 14. september 2023 kl. 15-17, hvor vi fortsætter dialogen og sætter rammerne for det nye netværk. Tilmeld dig straks  ved at skrive til erhvervskonsulent Kirsten Voxtrup på mail: kivope@gladsaxe.dk

Vi glæder os allerede til vores næste møde. 
Rigtig god sommer og på gensyn

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback