Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Voksne med handicap Bolig og botræning Gladsaxe Handicaptilbud Beskæftigelse, Aktivitet og Samvær Aktivitets- og samværstilbud Kellersvej 20AB Velkommen til Kellersvej 20AB

Velkommen til Kellersvej 20AB

Kellersvej 20AB er til dig med en fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. Du er forholdsvis selvhjulpen, men har behov for fysisk og/eller verbal guidning, hjælp og støtte til for eksempel personlig hygiejne, af- og påklædning, kommunikation og lignende.

Du får medindflydelse på din og vores dagligdag. Vi holder for eksempel brugermøder en gang om måneden, hvor forslag og ønsker til aktiviteter og samvær er mere end velkomne. 

Kellersvej 20AB er placeret i centrum af Kellersvej i historiske og idylliske omgivelser. Vi har lokaler i den ene halvdel af en trelænget gårdbygning med Gammelmosen lige om hjørnet. 

Hvad kan jeg lave i Kellersvej 20AB?

Vi har først og fremmest fokus på fællesskabet og på at have det sjovt. Samtidig har vi også fokus på at vi skal bevæge os, være aktive, få stimuleret sanserne og komme ud og opleve omverdenen. Du kan for eksempel være med til gå- og cykelture, gå-banko, indendørs bevægelseslege, svømning, musik og sang. Du kan også prøve vores motionsmaskiner, gå/løbebånd og en motionscykel. 

Hver tirsdag tager vi til BAS’ hestestald. Her har du mulighed for at komme ud og ride, eller måske hjælpe med at trække afsted med hestene, hvis du har lyst. Hver torsdag har vi et fast hold, der besøger Gladsaxe Handicaptilbuds Sansehus..

Vi tilpasser aktiviteterne, så alle kan være med.

Vi har busser til rådighed, så vi kan køre af sted og handle eller tage på andre ture. 

En gang om ugen har vi maddag og kagedag, hvor du blandt andet kan være med til at bage vores egen kage/dessert til eftermiddagskaffen. 

Vi har ugentlige, faste aktiviteter, der gør, at vi kommer ud af huset – blandt andet vores forskellige gå-hold eller cykelture. Vi har både et gå-hold, som går 3,5 km og et andet hold, der går lidt kortere ture. På denne måde får alle mulighed for at være med og deltage på egne præmisser. 

Vi har også en stor IBG-skærm. Her får vi overblik over, hvilke aktiviteter der er i BAS, og hvilken mad man kan købe i Slotscaféen. Vi kan også se billeder og videoer fra tidligere aktiviteter.

Du kan også få adgang til oplysningerne fra IBG på din tablet eller smartphone. 

Læs eventuelt mere om IBG på ProReacts egen hjemmeside (firmaet bag IBG).

Vi er en del af BAS. BAS står for Beskæftigelse, Aktivitet og Samværstilbud og hører under Gladsaxe Handicaptilbud. BAS laver flere aktiviteter på tværs af aktivitets- og samværstilbuddene.

Vi hører til på Kellersvej, hvor BAS også har forskellige beskyttede beskæftigelsestilbud til mennesker med handicap eller andre med særlige behov.

Kellersvej 20AB

Kellersvej 20AB, 2860 Søborg

Ring til os

Skriv til os

Bemærk

Daglig leder: Rikke Louise Køhler

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback