Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Udsatte og sårbare voksne Boliger og botræning for udsatte og sårbare Længerevarende botilbud Kagsåhuse Dagligdagens rytme på Kagsåhuse

Dagligdagens rytme på Kagsåhuse

Dagligdagens rytme

På hverdage fra kl. 8.00 – 9.00 er der morgenmad i fælleslokalet. Der serveres varm mad til frokost kl. 12.00. I weekenden serveres frokost kl. 12.00.

Individuelle samtaler

I løbet af dagen er der individuel støtte til- og samtaler med beboerne og de kan blive fulgt til behandling, lægesamtaler osv. hvis der er brug for det. Beboerne kan få støtte til at administrere økonomiske forhold, medicinadministration, indkøb, madlavning, rengøring og egenomsorg.

Daglige gøremål og aktiviteter

Beboerne kan tage del i de daglige gøremål og aktiviteter i huset. Der er også mulighed for at komme med på forskellige ture, bruge computere, TV og spille forskellige spil.

Fælleslokale til hygge

I fælleslokalet er der personale tilstede fra kl. 8.00 til 15.30, lørdag kl. 9.00 – 14.30 og søndag kl. 9.00 - 14.00 og vi holder forskellige sociale arrangementer her. Vi fejrer højtider og fødselsdage sammen og vi holder husmøder 4 gange om året. Hvis man ønsker det, kan man tilmelde sig vores madordning, som på hverdage består af morgenmad og varm mad til frokost. Det er ikke tilladt at indtage alkohol i fælleslokalerne. 

Husmøder

Vi holder husmøder hvert kvartal og en gang årligt holdes afdelingsmøde med FSB. På disse møder træffes - i fællesskab - de beslutninger, der skal sikre det gode liv på Kagsåhuse.

Kagsåhuse

Kagsåvej 97
2860 Søborg

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback