Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Træning, støtte og sygdom Sund livsstil Røgfrit Gladsaxe Tobak -og nikotinfri arbejdstid

Tobak -og nikotinfri arbejdstid

Hvad er tobaks- og nikotinfri arbejdstid?

Tobaks- og nikotinfri arbejdstid handler om at beskytte børn og unge samt ansatte mod tobaksrøg og nikotinprodukter på arbejdspladsen. Det hjælper med at forhindre, at børn og unge begynder at ryge eller bruge nikotinprodukter som e-cigaretter, tyggetobak eller snus. Desuden støtter det dem, der ønsker at stoppe med at ryge eller bruge nikotinprodukter.

I Gladsaxe Kommune har det været forbudt at ryge i arbejdstiden 2015. Det betyder, at ingen medarbejdere må ryge eller bruge nikotinprodukter som e-cigaretter, tyggetobak eller snus i arbejdstiden, både indendørs og udendørs.

Den gælder for alle medarbejdere i Gladsaxe Kommune, herunder gartnere, hjemmepleje, dagtilbud og folkeskoler. Det omfatter alle former for rygning og brug af tobak, herunder cigaretter, piber, e-cigaretter, snus, tyggetobak og vandpibetobak.

Til virksomheder der ønsker at indfører tobak og nikotinfri arbejdstid tilbyder Gladsaxe kommune gratis stopkurser til medarbejdere, der ønsker at holde op med at ryge eller bruge nikotinprodukter. Kurserne kan foregå i jeres virksomhed eller i Gladsaxe Kommunes Forebyggelsescenter.

Hvis din virksomhed er interesseret, kan I kontakte Forebyggelsescentret på telefon 39 57 57 57, eller sende en mail til nikotinfri@gladsaxe.dk for mere information.

Mere viden om Røg og nikotinfri arbejdstid 

Hvad betyder røgfri arbejdstid

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback