Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og omsorg Træning, støtte og sygdom Sund livsstil Motion og bevægelse Grønne områder Kunststien i Bagsværd

Kunststien i Bagsværd

Opdag din by er en kunststi, der forbinder Værebro Park og Bagsværd. På kunststien møder du 24 blå cirkler, som danner åbne scener og lærreder.

Opdag din by er en gratis oplevelse, der er tilgængelig for alle på tværs af alder og byrum. Kunstværkerne må benyttes frit af alle. Cirklerne viser også vej til Zigzag-broen i Værebro Park og Cirkelbroen i Genforeningsstenparken på hver side af motorvejen.

Gå på opdagelse

Børn synes, at det er sjovt at opdage nye steder og muligheder i deres by, og voksne synes det er skønt at genopdage byen på ny. Brug kunststien til at gå på opdagelse i Værebro Park og Bagsværd. Find de blå cirkler, som viser vejen til Zigzagbroen og Cirkelbroen. På begge sider af motorvejen ligger også en sansesti. Sansestoen er markeret med et skilt og vokser langsomt frem.

I videoen kan du se børnehavebørn og pædagoger dekorere Zigzagbroen med farverigt garn.

[VIDEO MANGLER]

Baggrund for projektet

Opdag din by - kunststien imellem Værebro Park og Bagsværd - er et tværfagligt kunstprojekt på initiativ af Statens Kunstfond i samarbejde med Områdeinstitution Skovbrynet.

Kunstprojektet indgår i Gladsaxe Kommunes arbejde med at styrke den sociale balance mellem Værebro Park og den resterende bydel.

Opdag din by er udviklet og tegnet af billedkunstner Karoline H. Larsen i nært samspil med kreativ medarbejder Mette Petersen, og alle pædagogerne fra de fem børnehuse: Bakken, Junibakken, Poplen, Taxhøj og Bakkely.

Læs om Karoline H. Larsen og kunststien

Kunstværkerne er etableret af Bureau Detours Kbh. v. kunstner Benny Henningsen og AP-Leg, samt certificeret ved Nordisk Legepladsinstitut.

Tak til vores samarbejdspartnere

Områdeinstitution Skovbrynet, Gladsaxe Kommune, DAB, GAB, Afdelingsbestyrelsen Værebro Park, Seniorcenter Bakkegården og Statens Kunstfond.

 

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback