Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Seniorer Hjælp og støtte Hjælpemidler til seniorer Hjælpemiddeldepotet

Hjælpemiddeldepotet

Åbent hus på Hjælpemiddeldepotet er åbent onsdage fra kl. 9.00 – 13.00.

Hjælpemiddeldepotet ligger på Transformervej 5, 2860 Søborg.

Hos Hjælpemiddeldepotet har du mulighed for at få repareret et hjælpemiddel, afprøve et udvalg af hjælpemidler, eller afhente et hjælpemiddel du er blevet bevilliget. Du har mulighed for at se og afprøve et udvalg af de mest almindelige hjælpemidler. Kun onsdage mellem kl. 9 -13.

Der betjenes én borger (+evt. pårørende) ad gangen af den sagsbehandlende terapeut. Der skal afsprittes hænder og holdes afstand. Ønsker du særlig vejledning, skal du aftale det med en sagsbehandlende terapeut fra Visitationen på telefon 39 57 55 53.

I hjælpemiddeldatabasen kan du se hvad der findes af hjælpemidler på markedet.

Der kan afhentes eller afleveres hjælpemidler på Hjælpemiddeldepotet efter aftale med medarbejder i Visitationen eller på Hjælpemiddeldepotet.

Hjælpemidler afhentes og leveres uden for hoveddøren på Hjælpemiddeldepotet.

Du og dine pårørende har mulighed for selv at hente eller aflevere visiterede hjælpemidler på Hjælpemiddeldepotet  . Du kan komme alle hverdage mellem kl. 8-10 efter forudgående aftale med terapeuterne. 

Terapeuterne kan kontaktes på telefon 39 57 55 53.

Åbent hus på Hjælpemiddeldepotet er åbent onsdage fra kl. 9.00 – 13.00.

Hvis du har brug for at få repareret et hjælpemiddel, kan du aflevere det hos Hjælpemiddeldepotet på onsdage mellem kl. 9 og 13.

Der er mulighed for at få udført mindre reparationsopgaver i forbindelse med udlånte hjælpemidler på Hjælpemiddeldepotet. Du kan finde adresse og åbningstider nederst på siden, under Kontakt.

Reparationer uden for åbningstid

Er dit hjælpemiddel gået i stykker og du ikke kan klare dig indtil Hjælpemiddeldepotet åbner igen (alle hverdage fra kl. 9.00 – 15.00), kan du kontakte Hjemmeplejen. Her finder du telefonnummeret til Hjemmeplejen i dit område, hvor du kan få kontakt hele døgnet. 

Der laves en individuel vurdering af, hvor akut behovet for et andet hjælpemiddel er og om der kan iværksættes andre foranstaltninger ind til Hjælpemiddeldepotet er åbent igen.

Åbent hus på Hjælpemiddeldepotet er åbent onsdage fra kl. 9.00 – 13.00.

Hvis du har brug for et hjælpemiddel her og nu kan du henvende dig på Hjælpemiddeldepotet onsdage fra kl. 9 - 13. Der er en sagsbehandlende terapeut, der vurderer om du umiddelbart er berettiget til at få bevilliget et hjælpemiddel. Ofte er der tale om behov for en rollator eller andre ganghjælpemidler. Hvis den sagsbehandlende terapeut vurderer, at et hjælpemiddel er nødvendigt, er det muligt at få det udleveret samme dag.

 

Hjælpemiddeldepotet

Transformervej 5
2860 Søborg

Åbningstid

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback