Menuplan November/December
mandag den 25. november
• Hovedret: Svinekæber med urter, rodfrugtsmos og skysauce til 56 kr.
• Biret: Is med vafler til 16 kr.
tirsdag den 26. november
• Hovedret: Farseret porre med kartofler, gulerod og timiansauce til 56 kr.
• Biret: Syltet pære med makronflødeskum til 16 kr.
onsdag den 27. november
• Hovedret: Svensk pølseret med rugbrød og sennep til 56 kr.
• Biret: Hjertevaffel med flødeskum og syltetøj til 16 kr.
torsdag den 28. november
• Hovedret: Vegetarisk butterchicken med ris til 56 kr.
• Biret: Ananasfromage til 16 kr.
fredag den 29. november
• Hovedret: Fiskefrikadelle med kartofler, broccoli og kold remouladesauce til 56 kr.
• Biret: Jordskoksuppe med creme fraiche til 16 kr.
mandag den 2. december
• Hovedret: Kødboller i tomatsauce med ris eller spaghetti til 56 kr.
• Biret: Æbletærte med creme fraiche til 16 kr.
tirsdag den 3. december
• Hovedret: Tarteletter med høns i asparges til 56 kr.
• Biret: Pandekage med marmelade til 16 kr.
onsdag den 4. december
• Hovedret: Oksekødslasagne med spidskålssalat til 56 kr.
• Biret: Citronfromage til 16 kr.
torsdag den 5. december
• Hovedret: Vegetarisk nøddepostej med kartofler og brun sauce til 56 kr.
• Biret: Minestronesuppe til 16 kr.
fredag den 6. december
• Hovedret: Fish and chips med tartarsauce til 56 kr.
• Biret: Risengrød med kanelsukker til 16 kr.
mandag den 9. december
• Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og surt til 56 kr.
• Biret: Is med vafler til 16 kr.
tirsdag den 10. december
• Hovedret: Julemedister med kartofler, rødkål og skysauce til 56 kr.
• Biret: Jordskoksuppe med flute 16 kr.
onsdag den 11. december
• Hovedret: Svensk pølseret med rugbrød, sennep og purløg til 56 kr.
• Biret: Appelsinfromage til 16 kr.
torsdag den 12. december
• Hovedret: Stegt lever med kartofler, rodfrugter, løgsauce og surt til 56 kr.
• Biret: Frugtsalat med råcreme til 16 kr.
fredag den 13. december
• Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, gulerod og persillesauce til 56 kr.
• Biret: Risengrød med kanelsukker til 16 kr.
mandag den 16. december
• Hovedret: Mørbradgryde med mos og bønner til 56 kr.
• Biret: Budding med saftsauce til 16 kr.
tirsdag den 17. december
• Hovedret: Stegt kylling med kartofler, skysauce, ærter og agurkesalat til 56 kr.
• Biret: Abrikosgrød med fløde 16 kr.
onsdag den 18. december
• Hovedret: Biksemad med spejlæg og rødbede til 56 kr.
• Biret: Fløderand med saftsauce til 16 kr.
torsdag den 19. december
• Hovedret: Kartoffelæggekage med rugbrød og grønkålssalat til 56 kr.
• Biret: Linsesuppe med creme fraiche til 16 kr.
fredag den 20. december
• Hovedret: Fiskelasagne med grøn salat til 56 kr.
• Biret: Jordbærgrød med fløde til 16 kr.
mandag den 23. december
• Hovedret: Skipperlabskovs med rødbede og purløg til 56 kr.
• Biret: Blommegrød med mælk til 16 kr
tirsdag den 24. december
Lukket kun forudbestilling
onsdag den 25. december
Lukket
torsdag den 26. december
Lukket
fredag den 27. december
• Hovedret: Grillet laks med stegte kartofler og porresauce til 56 kr.
• Biret: Is med vafler til 16 kr.
mandag den 30. december
• Hovedret: Marineret kalkunbryst med kartoffelrøsti og peberfrugtssauce til 56 kr.
• Biret: Bondepige med slør til 16 kr.
tirsdag den 31. december
Lukket