Skip til hoved indholdet

Menuplan November/December

mandag den 25. november

• Hovedret: Svinekæber med urter, rodfrugtsmos og skysauce til 56 kr.

• Biret: Is med vafler til 16 kr.

tirsdag den 26. november

• Hovedret: Farseret porre med kartofler, gulerod og timiansauce til 56 kr.

• Biret: Syltet pære med makronflødeskum til 16 kr.

onsdag den 27. november

• Hovedret: Svensk pølseret med rugbrød og sennep til 56 kr.

• Biret: Hjertevaffel med flødeskum og syltetøj til 16 kr.

torsdag den 28. november

• Hovedret: Vegetarisk butterchicken med ris til 56 kr.

• Biret: Ananasfromage til 16 kr.

fredag den 29. november

• Hovedret: Fiskefrikadelle med kartofler, broccoli og kold remouladesauce til 56 kr.

• Biret: Jordskoksuppe med creme fraiche til 16 kr.

mandag den 2. december

• Hovedret: Kødboller i tomatsauce med ris eller spaghetti til 56 kr.

• Biret: Æbletærte med creme fraiche til 16 kr.

tirsdag den 3. december

• Hovedret: Tarteletter med høns i asparges til 56 kr.

• Biret: Pandekage med marmelade til 16 kr.

onsdag den 4. december

• Hovedret: Oksekødslasagne med spidskålssalat til 56 kr.

• Biret: Citronfromage til 16 kr.

torsdag den 5. december

• Hovedret: Vegetarisk nøddepostej med kartofler og brun sauce til 56 kr.

• Biret: Minestronesuppe til 16 kr.

fredag den 6. december

• Hovedret: Fish and chips med tartarsauce til 56 kr.

• Biret: Risengrød med kanelsukker til 16 kr.

mandag den 9. december

• Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og surt til 56 kr.

• Biret: Is med vafler til 16 kr.

tirsdag den 10. december

• Hovedret: Julemedister med kartofler, rødkål og skysauce til 56 kr.

• Biret: Jordskoksuppe med flute 16 kr.

onsdag den 11. december

• Hovedret: Svensk pølseret med rugbrød, sennep og purløg til 56 kr.

• Biret: Appelsinfromage til 16 kr.

torsdag den 12. december

• Hovedret: Stegt lever med kartofler, rodfrugter, løgsauce og surt til 56 kr.

• Biret: Frugtsalat med råcreme til 16 kr.

fredag den 13. december

• Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, gulerod og persillesauce til 56 kr.

• Biret: Risengrød med kanelsukker til 16 kr.

mandag den 16. december

• Hovedret: Mørbradgryde med mos og bønner til 56 kr.

• Biret: Budding med saftsauce til 16 kr.

tirsdag den 17. december

• Hovedret: Stegt kylling med kartofler, skysauce, ærter og agurkesalat til 56 kr.

• Biret: Abrikosgrød med fløde 16 kr.

onsdag den 18. december

• Hovedret: Biksemad med spejlæg og rødbede til 56 kr.

• Biret: Fløderand med saftsauce til 16 kr.

torsdag den 19. december

• Hovedret: Kartoffelæggekage med rugbrød og grønkålssalat til 56 kr.

• Biret: Linsesuppe med creme fraiche til 16 kr.

fredag den 20. december

• Hovedret: Fiskelasagne med grøn salat til 56 kr.

• Biret: Jordbærgrød med fløde til 16 kr.

mandag den 23. december

• Hovedret: Skipperlabskovs med rødbede og purløg til 56 kr.

• Biret: Blommegrød med mælk til 16 kr

tirsdag den 24. december

Lukket kun forudbestilling

onsdag den 25. december

Lukket

torsdag den 26. december

Lukket

fredag den 27. december

• Hovedret: Grillet laks med stegte kartofler og porresauce til 56 kr.

• Biret: Is med vafler til 16 kr.

mandag den 30. december

• Hovedret: Marineret kalkunbryst med kartoffelrøsti og peberfrugtssauce til 56 kr.

• Biret: Bondepige med slør til 16 kr.

tirsdag den 31. december

Lukket

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback