Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Seniorer Boliger for seniorer Plejeboliger Rosenlund Pensionistcaféen på Rosenlund Menuplan juli og August

Menuplan juli og August

Mandag den 1. juli

  • Hovedret: Skinkegryde med kartofler og blandet grønt til 56 kr.
  • Biret: Is med vafler til 16 kr.

Tirsdag den 2. juli

  • Hovedret: Cremet linsesuppe med ristet kylling, creme fraiche og flute til 56 kr.
  • Biret: Kiks med ost, druer og grønt til 16 kr.

Onsdag den 3. juli

  • Hovedret: Græske frikadeller med kartofler og tzatziki til 56 kr.
  • Biret: Frisk frugt til 16 kr.

Torsdag den 4. juli

  • Hovedret: Hakkebøf med bløde løg, haricots verts og bearnaisesauce til 56 kr.
  • Biret: Citronfromage til 16 kr.

Fredag den 5. juli

  • Hovedret: Bagt torsk med kartoffel, ærter og persillesauce til 56 kr.
  • Biret: Kold rabarbersuppe med flødeskum til 16 kr.


Mandag den 8. juli

  • Hovedret: Ribbensteg med kartofler, skysauce og agurkesalat til 56 kr.
  • Biret: Is til 16 kr.


Tirsdag den 9. juli

  • Hovedret: Chili con carne med ris og creme fraiche til 56 kr.
  • Biret: Saftgrød med fløde 16 kr.

Onsdag den 10. juli

  • Hovedret: Stegt kylling med kartofler, skysauce, agurkesalat og gulerod til 56 kr.
  • Biret: Frisk frugt til 16 kr.


Torsdag den 11. juli

  • Hovedret: Medister med kartofler, skysauce, blandet grønt og asier til 56 kr.
  • Biret: Syltet pære med makronflødeskum til 16 kr.


Fredag den 12. juli

  • Hovedret: Stegt laks med kartofler, bønner og hollandaisesauce til 56 kr.
  • Biret: Blåbærfromage til 16 kr.

Mandag den 15. juli

  • Hovedret: Chicken Tikka masala med ris og mangosalat til 56 kr.
  • Biret: Is med vafler til 16 kr.


Tirsdag den 16. juli

  • Hovedret: Pølser med brød og tilbehør til 56 kr.
  • Biret: Croissant med hønsesalat 16 kr.

Onsdag den 17. juli

  • Hovedret: Fyldte pandekager med grøn salat og creme fraichedressing til 56 kr.
  • Biret: Frisk frugt til 16 kr.


Torsdag den 28. juli

  • Hovedret: Frikadeller med grøn kartoffelsalat og dressing til 56 kr.
  • Biret: Hindbærkoldsskål med cornflakes til 16 kr.

Fredag den 19. juli

  • Hovedret: Stegt fisk med kartofler, gulerod og tartarsauce til 56 kr.
  • Biret: Solbærsuppe med flødeskum til 16 kr.


Mandag den 22. juli

  • Hovedret: Kyllingelår med kartofler, skysauce og rabarberkompot til 56 kr.
  • Biret: Alliancegrød med mælk til 16 kr.


Tirsdag den 23. juli

  • Hovedret: Krebinetter med stuvet sommerkål og kartofler til 56 kr.
  • Biret: Citronkoldskål med ristet havregryn til 16 kr.


Onsdag den 24. juli

  • Hovedret: Gulerodssuppe med basilikumolie, creme fraiche og croutoner til 56 kr.
  • Biret: Hjertevaffel med marmelade og flødeskum til 16 kr.


Torsdag den 25. juli

  • Hovedret: Pitabrød med kyllingekebab, grønt og dressing til 56 kr.
  • Biret: Frisk frugt til 16 kr.

Fredag den 26. juli

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, gulerødder og kold remouladesauce til 56 kr.
  • Biret: Jordbærfromage til 16 kr.


Mandag den 29. juli

  • Hovedret: Mørbradgryde med ris til 56 kr.
  • Biret: Is med vafler til 16 kr.


Tirsdag den 30. juli

  • Hovedret: Pølser med kold kartoffelsalat og agurkestænger til 56 kr.
  • Biret: Ymerfromage med jordbærsauce til 16 kr.


Onsdag den 31. juli

  • Hovedret: Millionbøf med mos og rødbede til 56 kr.
  • Biret: Frisk frugt til 16 kr.

Torsdag den 1. august

•    Hovedret: Kyllingefrikadeller med stegte kartofler, quinoasalat og dressing til 56 kr.

•    Biret: Rødgrød med fløde til 16 kr.

Fredag den 2. august

•    Hovedret: Laks med flødekartofler og broccoli til 56 kr.

•    Biret: Rabarbersuppe med flødeskum til 16 kr.

Mandag den 5. august

•    Hovedret: Kyllingelår med kartofler, skysauce og bønner til 56 kr.

•    Biret: Is med vafler til 16 kr.

Tirsdag den 6. august

•    Hovedret: Frikadeller med kartofler, blomkål og skysauce til 56 kr.

•    Biret: Hawaiikoldskål med kammerjunker til 16 kr.

Onsdag den 7. august

•    Hovedret: Broccolisuppe med creme fraiche og foccacia til 56 kr.

•    Biret: Frisk frugt til 16 kr.

Torsdag den 8. august

•    Hovedret: Hakkebøf med bløde løg, kartofler, ærter og brunsauce til 56 kr.

•    Biret: Hindbærfromage til 16 kr.

Fredag den 9. august

•    Hovedret: Bagt fisk med kartofler, gulerod og persillesauce til 56 kr.

•    Biret: Frugtsalat med råcreme 16 kr.

Mandag den 12. august

•    Hovedret: Ribbensteg med kartofler, bønner, surt og skysauce til 56 kr.

•    Biret: Syltet fersken med flødeskum til 16 kr.

Tirsdag den 13. august

•    Hovedret: Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbede til 56 kr.

•    Biret: Jordbærkoldskål med ristet havregryn til 16 kr.

Onsdag den 14. august

•    Hovedret: Farsbrød med kartofler, grøntsagssymfoni og brun sauce til 56 kr.

•    Biret: Frisk frugt til 16 kr.

Torsdag den 15. august

•    Hovedret: Kartoffelæggekage med rugbrød, salat og dressing til 56 kr.

•    Biret: Kirsebærtrifli til 16 kr.

Fredag den 16. august

•    Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, blandet grønt og kold remouladesauce til 56 kr.

•    Biret: Kold rabarber/æblesuppe med flødeskum 16 kr.

Mandag den 19.august

•    Hovedret: Coq au vin med ris til 56 kr.

•    Biret: Syltet pære med makronflødeskum til 16 kr.

Tirsdag den 20. august

•    Hovedret: Rullesteg med kartofler, skysauce og rødkål til 56 kr.

•    Biret: Blåbærkoldsskål med ristet havregryn til 16 kr.

Onsdag den 21. august

•    Hovedret: Vegetarbolognese med mos til 56 kr.

•    Biret: Hjertevaffel med marmelade og flødeskum til 16 kr.

Torsdag den 22. august

•    Hovedret: Frikadeller med kold kartoffelsalat med grøntsager til 56 kr.

•    Biret: Blommegrød med mælk til 16 kr.

Fredag den 23. august

• Hovedret: Stegt fisk med kartofler, ærter og tartarsauce til 56 kr.

•    Biret: Frisk frugt til 16 kr.

Mandag den 26. august

•    Hovedret: Hamburgerryg med kartofler, tricolore gulerod og aspargessauce til 56 kr.

•    Biret: Abrikoser med makronflødeskum til 16 kr.

Tirsdag den 27. august

•    Hovedret: Boller i karry med ris og kroblanding til 56 kr.

•    Biret: Skovbærkoldskål med cornflakes til 16 kr.

 onsdag den 28. august

•    Hovedret: Stegt flæsk med kartofler, gulerod og persillesauce til 56 kr.

•    Biret: Pandekage med is til 16 kr.

Torsdag den 29. august

•    Hovedret: Pølser med kold kartoffelsalat og agurkestænger til 56 kr.

•    Biret: Croissant med hønsesalat til 16 kr.

Fredag den 30. august

•    Hovedret: Fisk florentine med kartofler til 56 kr.

•    Biret: Solbærsuppe med tvebakker til 16 kr.



Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback