Skip til hoved indholdet
  Hjem Borger Seniorer Boliger for seniorer Plejeboliger Møllegården Jobs og frivillige på Møllegården Frivillig på Møllegården

Frivillig på Møllegården

Vi søger måltidsvenner til vores beboere. Som måltidsven kommer du 2-4 gange om måneden og deltager i måltidet sammen med beboerne. Opgaven er at bidrage til den hyggelige stemning og snak omkring bordet. Du skal derfor have lyst til at samtale med beboerne og evne at tale om lidt af hvert mellem himmel og jord.

Du kan blive måltidsven, hvis du er over 18 år. Mindre børn kan deltage sammen med en voksen, når blot måltidet kan foregår sammen med beboerne og der kan føres en samtale.

Du kan skrive en mail til mollegarden@gladsaxe.dk eller ringe til Administrationen på telefon 39 57 47 00, hvis du er interesseret i at høre mere om måltidsvenner.

Som frivillig hjælper gør du en indsats, der har stor betydning. Mange aktiviteter er kun mulige at gennemføre, fordi du og andre hjælpere stiller Jeres tid og arbejdskraft til rådighed. Om du yder en time eller ti – det betyder ikke noget. Det, der betyder noget, er at hjælpe på en måde, der viser ligeværdighed og respekt for den enkelte borger.

At være frivillig hjælper på Møllegården er også:

 • At give hjælp til selvhjælp.
 • At være til gavn , nytte og glæde – for andre og sig selv!
 • At være med til at forberede til fester – dække borde ekstra festligt op, hente borgere, sludre og hygge med borgere til fester.
 • At hjælpe med at køre kørestolen, skære kødet, holde sangbogen, hælde kaffen op, gøre det, borgeren har brug for – ikke mere.
 • At gøre klar til – og samarbejde med det faste personale om fælles aktiviteter – sang, dans, quiz, banko. Skabe hygge og tryghed.
 • At være med til banko. Gøre klar, råbe tal op, give gevinster, skabe hygge, sludre, rydde op.
 • At hjælpe med at lave en juledekoration – lægge gran og kogler klar og give tid og ro og ”sidde på hænderne” imens.
 • At hjælpe ved andagt.
 • At gå ture med en borger, følge til hospital, frisør, i haven, på indkøb.

Du er altid velkommen til at tage en snak med nogle af de frivillige hjælpere.

Du kan skrive en mail til mollegaarden@gladsaxe.dk eller ringe til Administrationen på telefon 39 57 47 00, hvis du ønsker at høre mere om muligheden for at blive frivillig på Møllegården.

Møllegården

Bagsværd Møllevej 9, 2800 Kongens Lyngby
mollegaarden@gladsaxe.dk

Ring til os

Telefontider

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback