Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Seniorer Boliger for seniorer Plejeboliger Møllegården Inden du flytter ind på Møllegården Hvis du overvejer at flytte ind på Møllegården

Hvis du overvejer at flytte ind på Møllegården

Boligerne på Møllegården

Møllegården ligger i naturskønne omgivelser. Du er tæt på skov, vand og grønne arealer. Når solen skinner, kan du nyde strålerne og varmen fra en af vores mange bænke.

Møllegården består af 86 plejeboliger, som alle fremstår moderne, lyse og indbydende og er fordelt på to afdelinger.

Afdeling 1 består af 41 boliger fordelt på to etager.

• Bolig 107-147 stuen
  • Bolig 207-247 1. sal

Afdeling 2 består af 45 boliger som alle ligger i stueplan.

• Bolig 6-54

Hvis du har spørgsmål, du ikke har fået besvaret på siderne her, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på tlf. 39 57 47 00. Du kan også skrive til os på mollegaarden@gladsaxe.dk

Afdeling 1, stuen bolig 107 - 148

Hvis du allerede har fået tilbudt en bolig på afdelingen, er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan aftale hvornår du kan komme forbi og se boligen.
Vi kan kontaktes dagligt efter kl. 10.30 på tlf. 39 57 47 00.

Afdelingen består af 41 boliger fordelt på 2 etager. I stuen ligger bolignr. 107- 148 og på 1. sal ligger bolig 207 - 248. Alle boligerne fremstår lyse og venlige.

På nedenstående oversigt kan du finde skitsetegninger på de forskellige boligtyper som findes i stueetagen. Vær opmærksom på at skabenes placering kan afvige fra tegningen.

De angivne arealer er netto arealer.

Afdelingen har store fællesarealer. Stort køkken/spisestue kombineret med opholdsstue. Fra spisestuen er der udgang til en stor terrasse (stuen) eller en balkon (1. sal).

Har du spørgsmål, ris eller ros, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 57 47 00

Noor Shabdar

Afdeling 1, 1. sal bolig 207 - 248

Velkommen til Afdeling 1, 1. sal

Vi kan kontaktes dagligt efter kl. 10.30 på tlf. 39 57 47 00.

På nedenstående oversigt kan du finde skitsetegninger på de forskellige boligtyper som findes på 1. sal. Vær opmærksom på at skabenes placering kan afvige fra tegningen.

Noor Shabdar

Afdeling 2 - Bolig 6 - 54

Vi kan kontaktes dagligt efter kl. 10.30 på tlf. 39 57 47 00

Afdeling 2 består af 45 boliger som alle har to rum og med udgang til egen terrasse. Boligerne er velegnet til ægtepar.

På nedenstående oversigt kan du finde skitsetegninger på de forskellige boligtyper som findes på Afdeling 2. Vær opmærksom på at skabenes placering kan afvige fra tegningen.

Lone Wagtberg

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg