Egegården Menuplan – december 2024
Åbningstider
Mandag
til fredag kl. 11.00- 13.00
Salg
af varm mad stopper kl. 12.45
Kun
for pensionister i Gladsaxe kommune.
Køkkenet
forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen
Velbekomme Køkkenet
Priser
Hovedret
56 kr.
Forret/dessert
16 kr.
Frokostret
29 kr.
Mandag den 2. december
Hovedret: Stegt fisk serveret med dildsovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Tomatsuppe med nudler
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 3. december
Hovedret: Stegt medisterpølse serveret med skysovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner
Frokostret: Kylling med cashewnødder og ris
Onsdag den 4. december
Hovedret: Koteletter i fad med karrysovs serveret med løse ris
Forret/dessert: Pandekager med sukker og syltetøj
Frokostret: Porretærte med blandet salat
Torsdag den 5. december
Cafeen er lukket
Fredag den 6. december
Hovedret: Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder samt kartofler
Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 9. december
Hovedret: Æggekage serveret med bacon, tomat, purløg og rugbrød
Forret/dessert: Varm rabarbersuppe med kammerjunker
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 10. december
Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Risengrød med kanelsukker, smør og saft
Frokostret: Dahl med brød
Onsdag den 11. december
Hovedret: Fisk Florentine serveret med årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Solbærdessert med chokoladedrys
Frokostret: Brændende kærlighed med rødbeder
Torsdag den 12. december
Hovedret: Gryderet med cocktailpølser serveret med drueagurk og kartoffelmos
Forret/dessert: Skovbærgrød med kaffefløde
Frokostret: Tortilla med blandet salat
Fredag den 13. december
Hovedret: Rødbedebøf serveret med peberrodssovs, årstidens grøntsager og stegte kartofler
Forret/dessert: Julecheesecake
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 16. december
Hovedret: Gule ærter serveret med stegt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød
Forret/dessert: Henkogt fersken med råcreme
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 17. december
Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål og kartofler
Forret/dessert: Varm brombærsuppe med tvebakker
Frokostret: Pizza med blandet salat
Onsdag den 18. december
Hovedret: Farsbrød med røde linser serveret med grøn pebersovs, årstidens grøntsager og stegte kartofler
Forret/dessert: Røget laks med slikasparges, dild, tomat og flutes
Frokostret: Kalkun i karry-kokos med ris
Torsdag den 19. december
Hovedret: Paneret rødspætte med citron og persille serveret med citronsovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Champignonsuppe med brød
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Fredag den 20. december
Hovedret: Krebinet serveret med stuvet blomkål og kartofler
Forret/dessert: Chokoladebudding med flødeskum
Frokostret: Æbleflæsk med rugbrød
Mandag den 23. december
Hovedret: Kogt kylling serveret med peberrodssovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Klar suppe med boller og urter, flutes
Frokostret: Ingen frokostret
Tirsdag den 24. december
Cafeen er lukket
Onsdag den 25. december
Cafeen er lukket
Torsdag den 26. december
Cafeen er lukket
Fredag den 27. december
Hovedret: Grøntsagslasagne serveret med blandet salat
Forret/dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker
Frokostret: Ingen frokostret
Mandag den 30. december
Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
Forret/dessert: Frugtsalat med chokoladedrys
Frokostret: Ingen frokostret
Tirsdag den 31. december
Cafeen er lukket