Der er lukket for tilmelding til sommerferieaktiviteter, men send din tilmelding til kultur@gladsaxe.dk og ring eventuelt til Hanne Allesø på 39 57 53 14.

I Gladsaxe ønsker vi et blomstrende foreningsliv og en sommer fyldt med sjove aktiviteter. Derfor håber vi, at I har lyst til at afholde sommerferieaktiviteter sammen med os. I bestemmer selv hvilken aktivitet I vil bidrage med og instruktørerne bliver lønnet af Gladsaxe Kommune.

I  kan tilmelde den aktivitet I kunne tænke jer at afholde, på det tidspunkt I kunne tænke jer med det antal børn og aldersgruppe, der passer jer. Når vi har modtaget alle tilmeldinger, så planlægger vi alle aktiviteterne over sommeren. Vi forsøger så vidt muligt at opfylde alle ønsker til aktiviteter, men det kan være nødvendigt at flytte på jeres ønskede uger, eller at skære ned på antallet af uger. Den der har tilmeldt foreningen, hører nærmere fra os i løbet af marts.

Vær opmærksom på, at alle instruktører skal være fyldt 15 år og mindst en instruktør - i hver aktivitetsuge -  skal være fyldt 18 år. 

Læs om alt fra børneattester, til løn og de praktiske ting 

Kontakt Hanne Allesø på sofhal@gladsaxe.dk eller 39 57 53 14, hvis I har spørgsmål. 

Oplys hvem der skal være instruktør

Når instruktørerne er valgt, så skal du sende en mail til vores digitale postkasse. Mailen skal indeholde navn, cpr.nr, mobiltelefon samt mailadresse, så vi kan oprette dem i vores tilmeldingssystem Plan2Learn. 

Herefter modtager instruktørerne en mail med loginoplysninger til systemet, så de kan trække deltagerlister og se eventuelle sygdomme og allergier hos børnene. 

Når aktiviteterne er afholdt 

Når I har afholdt sommerferieaktiviteten, skal den ansvarlige instruktør sende en mail til sofhal@gladsaxe.dk, indeholdende navn, aktivitet, uge samt antal timer.  Det er vigtigt, at vi modtager mailen, da den danner grundlag for udbetaling af lønnen.

Det er vigtigt, at I sender én samlet mail på alle instruktørerne på en given aktivitet.