Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Fritid og oplevelser Cykelløbet PostNord Danmark Rundt og cykelevent Kids Tour Tidsplan og cykelfest i Bagsværd

Tidsplan og cykelfest i Bagsværd

"Gladsaxe er målby"

Cykelløbets 5. og sidste etape starter den 18. august i Kalundborg. Rytterne skal tilbagelægge 171 km på denne etape, og det er en klassisk sprinterrute, så det bliver spændende, hvem der kommer først i mål i Gladsaxe ved Bagsværd Kirke.

Når rytterne rammer Gladsaxe kommer de fra Skovdiget ind på rundstrækningen og kører 5 omgange og herefter i mål ved Bagsværd Kirke.

Der vil fra kl. 12.00 være mulighed for at følge løbet på storskærm på Bagsværd Torv. Tag din strandstol, liggestol, klapstol eller et tæppe og sid på jorden. Der vil ikke være opstillet borde og bænke.

Der kommer salgsborder på på Bagsværd Torv og rundt omkring på ruten. Mere information kommer senere både om aktiviteter, salgsboder, toiletter og åbne butikker.

Tidsplan for hele dagen kommer senere.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

kommunen@gladsaxe.dk