Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Fritid og oplevelser Cykelløbet PostNord Danmark Rundt og cykelevent Kids Tour Gladsaxe er vært for finalen ved PostNord Danmark Rundt 2024

Gladsaxe er vært for finalen ved PostNord Danmark Rundt 2024

PostNord Danmark Rundt er Danmarks største etapeløb indenfor cykling. Søndag den 18. august er der igen lagt op til afvikling af en stor idrætsbegivenhed og en folkefest med mange tilskuere på ruten gennem Danmark. Gladsaxe skal igen være vært for en etape og i år er det finalen på cykelløbet PostNord Danmark Rundt 2024.

I 2023 udviklede det sig sig til en sand folkefest, hvor mange tusinde borgere og cykelfans fra andre kommuner, mødte op og heppede på rytterne. Igen i år glæder Gladsaxe sig til at hilse rytterne velkomne, når de kommer susende til Gladsaxe. De kører i år 5 gange rundt på rundstrækningen og slutter i mål ved Bagsværd Kirke.

Ruten i Gladsaxe bliver den samme 5 kilometer lange publikumsvenlige rundstrækning som sidste år. Rytterne ankommer fra Hareskov By til Skovdiget og kører så en rundstrækningen: Bagsværdvej, Aldershvilevej, Bindeledet og Bagsværd Hovedgade til Bagsværd Kirke. Her slutter årets PostNord Danmark Rundt 2024 og der skal derfor måske både kåres en etapevinder og en tourvinder.

Læs mere på postnorddanmarkrundt.dk

Har du spørgsmål, så skriv til arrangementer@gladsaxe.dk

Du er også velkommen til at ringe til Kultur, Fritid og Unge på 39 57 53 38 (Pia Bagger), hvis du har spørgsmål.

Vinderen af 4. etape 2023 cykler i mål i Bagsværd

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg