Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Børn og familie SSP og kriminalitetsforebyggelse Konflikter

Konflikter

Når børn er ved at blive unge skal de pludselig forholde sig til en masse nye sociale spilleregler. Langt de fleste konflikter, kan de unge selv håndtere, og nogle løses med hjælp fra de voksne omkring dem.

Det betyder dog ikke at alle konflikter er nemme at håndtere, og derfor tilbyder SSP Gladsaxe hjælp og sparring til at undersøge og gøre noget ved konflikten. Alle kan henvende sig, både børn og unge, fagfolk og forældre.

Nogle konflikter kan eskalere til et niveau hvor det hele går i hårdknude. I sådanne tilfælde tilbyder SSP Gladsaxe en konfliktmægling. Mæglingen kan være mellem unge, grupper af unge eller indenfor grupperne. Mæglingen kan også omfatte voksne, hvis de er en del af konflikten, eller hvis voksne har en konflikt, der vedrører børn og unge.

Konfliktmægling

SSP Gladsaxe tilbyder at mægle i konflikter der vedrører børn og unge. Formålet med en mægling er, at parterne, med hjælp fra en upartisk mægler, får talt om både det man er uenige om, og de følger, det har haft for den enkelte.

Ved en mægling er det parterne selv der har ansvaret for konflikten og eventuelle løsninger. Det skyldes, at vi har tillid til at parterne, som eksperter i eget liv, er dem der bedst ved hvornår man har fundet en god løsning. Det betyder også, at mæglerens rolle er at styre processen, samt at foreslå og fastholde rammerne. Mægleren vil aldrig dømme i en konflikt eller selv foreslå løsninger.

Det er en forudsætning at alle parter deltager frivilligt.

SSP - Forebyggelse og bekymring for unge

Rådhus Allé 7
2860 Søborg

Skriv til os

Kontaktperson

SSP konsulent Rune Schmidt

Telefon: 21 46 92 42

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback