Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Børn og familie SSP og kriminalitetsforebyggelse Gadeteam

Gadeteam

I Gladsaxe Kommune har vi et gadeteam, hvis hovedformål er, at skabe tryghed i lokalsamfundet. Det er en kriminalpræventiv indsats, der foregår i et tæt samarbejde med vores ungecaféer, kommunevagten, SSP og lokalpolitiet.

Gadeteamet er på gaden søndag - torsdag kl. 18-23 samt fredag - lørdag kl. 19-24 og kan kontaktes på telefon: 24 95 52 54. 

 

Arbejdet kommunalt og lokalt

Det er grundlæggende for arbejdet i Gladsaxe, at alle områder arbejder tæt sammen i hverdagen, så alle tiltag hele tiden er koordineret på en sådan måde, at det giver bedst muligt resultat for kommunens borgere.

Gadeteamet er meget mobilt og kommer hver dag efter kl. 17 rundt i hele kommunen. Hovedfunktionen for Gadeteamet er at skabe tryghed i lokalsamfundet for borgerne. Der er tale om en kriminalpræventiv indsats, der skabes i et tæt samarbejde med vores ungecafeer, kommunevagten og lokalpolitiet.

Lokalpolitiet samler politiets arbejde i forhold til Gladsaxe kommune og servicerer borgerne og andre samarbejdspartnere. Lokalpolitiet er med til forebyggende møder i lokalområderne omkring de enkelte cafeer og skoler.

Ungecafeerne er fordelt over hele kommunen og har åben fra klokken 15-22.

SSP konsulenterne arbejder primært forebyggende og koordinerende i samarbejdet.

Kontakt i hverdagen - hvem skal jeg kontakte?

Kontakt Gadeteamet på telefon 24 95 52 54 (efter kl. 17)

Teamet er meget mobilt og kommer hver dag rundt i hele kommunen. Teamet har kendskab til hvor de unge holder til og hvad der rører sig i grupperingerne. Den primære opgave er at være tryghedsskabende ved hurtigt at være synligt til stede når der opstår akutte problemer i et lokalområde.

Kontakt den lokale ungecafe efter klokken 15. Ung i Gladsaxe deltager på alle skoler i udskolingen, har mødesteder på alle skoler og arbejder hver dag i lokalområderne. Der er fem ungecafeer, der er fordelt over hele kommunen.

Kontakt SSP konsulenterne.

SSP konsulenterne står for det kriminalitetsforebyggende arbejde for børn/unge i alderen 10-18 år. Arbejder sammen med skoler, politi og Ung i Gladsaxe omkring forebyggelse generelt og med den enkelte unge og deres forældre. 

Hvis du ikke ved hvor du skal henvende dig med din viden eller et problem med unge i området, så kontakt den lokale ungecafé alle hverdage klokken 15-22.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback