Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Børn og familie Dagtilbud for de yngste Dagtilbud og dagpleje Gladsaxe Kommunes julekort

Gladsaxe Kommunes julekort

Hvert år inviteres børnene i Gladsaxe Kommunes dagtilbud til at komme med deres bud til den tegning, der skal pryde næste års udgave af kommunens julekort. Borgmesteren tager imod de mange små kunstværker, som børnene har lagt deres tid og kreative kræfter i, og der er altid mange gode forslag imellem.

Dommerkomité vælger vinderen

Når borgmesteren har modtaget bunken med børnenes forslag, udvælger en dommerkomité den tegning, som bliver næste års officielle julekort fra Gladsaxe Kommune. Børnene fra det børnehus, der har leveret vinderforslaget, bliver inviteret til en reception på rådhuset.

Præmie til børnehuset

Der er naturligvis en lille præmie til den dreng eller pige, der har leveret det kort, som dommerkomitéen udvælger. Børnehuset får også en flot præmie i form af et træ, som kan plantes på børnehusets legeplads. Alle årets flotte forslag til julekort bliver udstillet i Rådhushallen i januar måned, hvor interesserede kan komme forbi og nyde bidragene fra Gladsaxes spirende kunstnere.

Vinderbillede for 2024

Hakeem Kareem Klarskov på 4 år fra Børnehuset Poplen i Bagsværd, har vundet Gladsaxe Kommunes konkurrence om at tegne julekortet 2024.

Hakeem fortæller om sin tegning: ’Jeg vil tegne en engel til borgmesteren, fordi at engle passer på børn og det er sejt at engle kan flyve.’

Børnetegning der viser en engel

Da ikke alle børn i vores gruppe holder jul, fandt vi en fællesnævner i engle. Vi fandt ud af, at lige meget hvor i verden man kommer fra, findes der engle og budskabet er det samme. Engle kommer med det gode, lyset og varmen. Engle passer på os allesammen. Alle børn i hele verden har en engel. Alle børn i gruppen har været hjemme og snakke om engle med deres forældre, og vi har i fællesskab fundet ud af, hvordan man siger engel på alle de sprog, der er repræsenteret i blå gruppe.

Se vinderkanditaterne her

Børnetegning der viser børn med nissehuer, julegaver og juletræ

Børnetegning der viser en nisse der spiser julegrød, omgivet af en kat og nogle mus

Børnetegning der viser julemanden med pakker, rensdyret Rudolf med den røde tud og hustage

Se tidligere års julekort

Emma Arisa Gregersen på 4 år fra Børnehuset Møllehuset i Søborg har vundet Gladsaxe Kommunes konkurrence om at tegne julekortet 2023.

Børnetegning der viser juletræ og julegaver

Yuvan Theegalapally på 5 år fra Børnehuset Poplen i Bagsværd har vundet Gladsaxe Kommunes konkurrence om at tegne julekortet 2022.

Børnetegning der viser en snemand, snevejr og juletræer

Aurelia Lorenzana Gerstoft, Emilia Mitcova, Lukas Stan Pedersen og Storm Julsgaard Jensen på 5 år fra Børnehuset Møllehuset i Søborg har vundet Gladsaxe Kommunes konkurrence om at tegne julekortet 2021.

Børnetegning der viser børn der synger

Wilma Ringstrøm Krogh Philipsen på 3 år og 8 måneder fra Børnehuset Mælkevejen har vundet Gladsaxe Kommunes konkurrence om at tegne julekortet 2020.

Børnetegning der viser en nisse og et juletræ med stjerne på toppen

Adam Kornelius Wederkinck Nielsen, Asger Nordenhof Bislev, Felix Aksel Højgaard Nyborg, Johan Fahrenholtz og Lea Sølvstein på 5 år fra Gladsaxe Skovbørnehave, har vundet Gladsaxe Kommunes konkurrence om at tegne julekortet 2019.

Børnetegning af et rensdyr med rød næse, en nisse og juletræ

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback